sos scordolea

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 ml ulei
  • 1/2 capatana de usturoi
  • 100 g miez de nuca
  • 100 g miez de franzela
  • 1/2 lamaie
  • piper si sare

Mod de preparare

Se piseaza usturoiul, miezul de franzela se inmoaie in lapte si se stoarce bine, iar miezul de nuca se macina.

Se amesteca usturoiul cu franzela si miezul de nuca si la fel ca la maioneza, se adauga cate putin ulei. Se potriveste sosul la gust cu zeama de lamie, piper si sare.Sosul trebuie sa fie legat ca o maioneza.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise