Sote de vaca cu salvie

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 1,2 kg pulpa de vaca,
  • 3 cepe,
  • 1 kg cartofi,
  • 1 catel de usturoi,
  • 10 cl vin alb sec,
  • 6 frunze de salvie,
  • 4 linguri ulei de masline,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Curatati ceapa si tocati-o marunt, iar cartofii curatati taiati-i bucati.

Prajiti cartofii circa 10 minute in 2 linguri de ulei incins si puneti-i deoparte. Stergeti tigaia, puneti la incins restul de ulei si prajiti bucatile de carne, aproximativ 10 minute, la foc potrivit, intorcandu-le pe toate partile. Scoateti-le din tigaie, puneti in locul lor ceapa tocata si usturoiul intreg necuratat si lasati-le sa se prajeasca circa 5 minute, la foc mic.

Puneti bucatile de carne inapoi in tigaie, adaugati sare, piper si frunzele de salvie, turnati peste ele vinul si 3 linguri cu apa si lasati-le sa fiarba 45 de minute (cu capac), la foc mic, intorcandu-le de cateva ori.

Adaugati cartofii, gustati inca o data de sare si piper, lasati sote-ul sa mai fiarba 15 minute si serviti-l fierbine.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise