Se fierb f bine pastele; in timpul acesta se taie cat mai marunt ceapa care se caleste cu mezelul tait cubulete in ulei (aprox 7 linguri); dupa cca 1.15-1.30 minute se adauga ardeiul taiat marunt si ciupercile taiate felii subtiri. Se calesc un timp dupa care se adauga apa si se lasa pana se fac ciupercile; apoi se pun delikatul, busuiocul, pasta de rosii, cimbrul, piperul, usturoiul taiat feliute subtiri, pasta de rosii si verdeata si se amesteca bine. De obicei, dupa adaugarea ingredientelor din urma trebuie APA ca sa se lege..lasati sa clocoteasca 5 minute timp in care amestecati.
Cand este gata, se amesteca cu pastele si se rade cascaval deasupra. (SE SERVESC FIERBINTI!)
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise