Spaghete bolognese

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru 500 g de spaghete
  • 1 ceapa taiata marunt
  • 3-4 catei usturoi
  • 4 rosii decojite si taiate marunt
  • 300 g carne tocata de porc
  • 400 g carne tocata de vita
  • 150 ml vin rosu
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano

Mod de preparare

Ceapa si usturoiul se calesc in uleiul incins in prealabil. Se adauga carnea. Dupa ce carnea s-a rumenit usor se adauga rosiile si vinul. Se adauga sare, piper, busuioc si oregano dupa gust. Se lasa sosul la foc mic sa scada.

Intre timp se pregatesc spaghetele dupa instructiunile de pe pachet.

Se servesc cu parmezan ras.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise