Spaghete bolognese

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru 500 g de spaghete
  • 1 ceapa taiata marunt
  • 3-4 catei usturoi
  • 4 rosii decojite si taiate marunt
  • 300 g carne tocata de porc
  • 400 g carne tocata de vita
  • 150 ml vin rosu
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano

Mod de preparare

Ceapa si usturoiul se calesc in uleiul incins in prealabil. Se adauga carnea. Dupa ce carnea s-a rumenit usor se adauga rosiile si vinul. Se adauga sare, piper, busuioc si oregano dupa gust. Se lasa sosul la foc mic sa scada.

Intre timp se pregatesc spaghetele dupa instructiunile de pe pachet.

Se servesc cu parmezan ras.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise