Spaghete Bologneze

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. spaghete
  • 300 gr. carne tocata
  • o ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 1 ardei gras
  • un morcov
  • 400 gr. bulion
  • vegeta
  • dafin
  • frunze de busuioc tocate
  • sare
  • piper
  • ulei de masline

Mod de preparare

Spaghetele se fierb.

Ceapa si usturoiul se toaca, ardeiul si morcovul se taie cubulete si se calesc in ulei cam 5 minute impreuna cu carnea tocata.

Se adauga bulionul, putina vegeta, dafin, busuioc tocat, putina apa si se lasa sa fiarba 20 min.

Incet, sub capac. se condimenteaza sosul si se serveste cu spaghetele fierte.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise