Spaghete bologneze

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. spaghete
  • 300 gr. carne tocata
  • o ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 1 ardei gras
  • un morcov
  • 400 gr. bulion
  • vegeta
  • dafin
  • frunze de busuioc tocate
  • sare
  • piper
  • ulei de masline

Mod de preparare

Spaghetele se fierb. Ceapa si usturoiul se toaca, ardeiul si morcovul se taie cubulete si se calesc in ulei cam 5 minute impreuna cu carnea tocata.

Se adauga bulionul, putina vegeta, dafin, busuioc tocat, putina apa si se lasa sa fiarba 20 min. incet, sub capac.

Se condimenteaza sosul si se serveste cu spaghetele fierte.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise