Spaghete Carbonara reţetă cu smântână

Spaghete Carbonara rețetă

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g spaghete,
  • 4 galbenusuri,
  • 500 g smantana (sau iaurt),
  • 300 g bacon,
  • patrunjel,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Preparare Spaghete Carbonara rețetă cu smântână:

Taiati baconul foarte fin (betisoare) si puneti la rumenit intr-o cratita cu putin ulei. Intre timp amestecati galbenusurile cu smantana, sarea si piperul (dupa gust).

Dupa ce s-a rumenit baconul si s-a racit putin, puneti peste amestecul de galbenusuri si smantana. Fierbeti la foc mic, amestecand continuu pana se ingroasa putin sosul. La sfarsit puneti patrunjelul.

Spaghetele le fierbeti dupa instructiuni. Puneti pe o farfurie spaghetele si peste sosul.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise