Spaghete Carbonara reţetă clasică

Spaghete Carbonara rețetă

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 punga paste 400 g,
  • 300 g kaiser,
  • costita sau sunculita taraneasca,
  • 3 oua,
  • 300 g parmezan,
  • un cubulet de unt (pentru prajit),
  • Delikat,
  • busuioc.

Mod de preparare

Cum se prepară Spaghete Carbonara rețetă clasică:

Se pun pastele la fiert dupa instructiunile de pe punga. In acest timp se da pe razatoare cascavalul, se bat ouale si se aduga in ele delikat si busuioc dupa gust.

Se taie cubulete mici costita, kaiserul sau sunculita taraneasca si se prajesc un pic in unt.

Se scot pastele si se scurg. Se pun in aceiasi oala. Se pune pe foc si se adauga treptat kaiserul; ouale amestecand in continuu si la sfarsit dupa ce s-au albit (s-a inchegat oul) se adauga cascavalul ras, se mai amesteca odata, se pune capacul, se stinge focul, se mai lasa 5 min cu capacul pus fara foc.

Se servesc calde ornate cu busuioc uscat deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise