Spaghete carbonara vegetale

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400g spaghete
  • 4 dovlecei medi
  • 50g parmezan
  • 3 oua medi ca marime
  • ulei de masline

Mod de preparare

Dovlecei se toaca marunt amrunt marunt se intr-o tigaie se calesc la foc medio , auale se bat cu sare si piper intr-un castronel ,spaghetele se fierb , se spala si se lasa la scurs, se rade parmezanul , se pune peste dovlecei caliti se adauga si ouale se mesteca continu timp de 2 minut se pun spaghetele in ticae pe un al minut , si pastele sunt gata .

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise