Spaghete cu carne

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -200 gr spaghete
  • -2 linguri ulei
  • -400 g carne tocata
  • -doua cepe
  • -usturoi
  • -un morcov
  • -4 linguri bulion
  • -50 ml vin rosu
  • -50 ml supa de legume (la plic)
  • -4 linguri cascaval ras
  • -condimente (sare, piper)

Mod de preparare

Se prajeste carnea in ulei. Se zdrobeste usturoiul si se pune peste carne.

Ceapa si morcovul se taie cubulete si se amesteca cu carnea.

Bulionul se amesteca cu vin si cu zeama de carne si se toarna peste carnea prajita. Se acopera si se lasa 20 min la fiert. Se condimenteaza cu sare si piper.

Intre timp se fierb spaghetele in apa sarata, se scot, se scurg si se toarna peste ele sosul cu carnea.

Se presara cascaval ras.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise