Spaghete cu carne

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -200 gr spaghete
  • -2 linguri ulei
  • -400 g carne tocata
  • -doua cepe
  • -usturoi
  • -un morcov
  • -4 linguri bulion
  • -50 ml vin rosu
  • -50 ml supa de legume (la plic)
  • -4 linguri cascaval ras
  • -condimente (sare, piper)

Mod de preparare

Se prajeste carnea in ulei. Se zdrobeste usturoiul si se pune peste carne.

Ceapa si morcovul se taie cubulete si se amesteca cu carnea.

Bulionul se amesteca cu vin si cu zeama de carne si se toarna peste carnea prajita. Se acopera si se lasa 20 min la fiert. Se condimenteaza cu sare si piper.

Intre timp se fierb spaghetele in apa sarata, se scot, se scurg si se toarna peste ele sosul cu carnea.

Se presara cascaval ras.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise