SPAGHETE CU CARNE

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 pachet spaghete
  • puteti folosi salam,sunca,carne fiarta,carne la gratar(orice aveti in frigider)
  • branza
  • cascaval
  • 2 cubulete branza topita
  • 1 ardei gras
  • jumatate ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • ciuperci proapete sau din conserva
  • 100 g unt
  • pasta de tomate,bulion sau suc de rosii
  • 2-3 rosii
  • condimente-cimbru,busuioc
  • un paharel vin alb

Mod de preparare

Spaghetele se fierb in apa rece cu putin ulei.Nu se fierb prea mult sa se sfarame.

Separat se pregateste sosul.

Ceapa si ciupercile se inabuse bine in unt,se adauga ardeiul gras,rosiile taiate cubulete,usturoiul tocat marunt,branza ,cascavalul,branza topita,sucul de rosii,pasta de tomate sau bulionul.Se adauga vinul alb,se potriveste de sare,piper,condimente.Cascaval se adauga si la servire. Daca este cazul se mai adauga putina apa fiarta in sos.

Cand sunt fierte, se scurg ( nu se trec prin apa rece niciodata deoarece se intaresc )si se aseaza din nou in cratita.Peste ele se adauga sosul si se amesteca usor la foc mic pana se omogenizeaza.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise