spaghete cu carne tocata(5porti)

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g carne tocata(amestec)
  • 1ceapa
  • suc rosii
  • sare
  • piper
  • oregano si spaghete

Mod de preparare

Carnea se caleste cu ceapa si putin suc de rosii circa 50-60min,se adauga sare,piper,oregano.

Pastele se fierb in apa cu sare ,se limpezesc cu apa rece.Se scurg intr-o sita .Apo se adauga peste carnea tocata se mai pune suc de rosii si se mai fierb 10-15 min pana intra sosul in paste.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise