spaghete cu piept de pui si gogosari

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g spaghete
  • 70g piept de pui
  • gogosari sau gogosari in sos de bulion (dar nu mai puneti bulion)
  • 1 ceapa
  • 2 linguri bulion(daca nu au gogosarii)
  • sos de ardei iute sau dulce(dupa preferinta)
  • 1-2 catei de usturoi
  • tarhon
  • busuioc
  • cimbru
  • sare piper
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se pun spaghetele intr-o oala cu apa clocotita si sare.

Se taie ceapa in cuburi mici ,se pune intr-o tigaie cu 2-3 linguri de ulei de masline incins ,apoi se taie pieptul de pui in cuburi nici prea mari ,nici prea mici. Se lasa pana se face pieptul adaugandu-se intre tipm sarea, piperul, cimbrul,tarhonul,busuiocul si usturoiul.Cand s-a facut pieptul de pui puneti gogosarii si sosul de ardei iute sau dulce -dupa preferinta.

Cand sunt gata spaghetele le scurgeti de apa si le puneti intr-o farfurie de preferat mai adanca si puneti pieptul de pui cu gogosarii si sosul peste ele.

Pofta Buna!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise