Se pun spaghetele intr-o oala cu apa clocotita si sare.
Se taie ceapa in cuburi mici ,se pune intr-o tigaie cu 2-3 linguri de ulei de masline incins ,apoi se taie pieptul de pui in cuburi nici prea mari ,nici prea mici. Se lasa pana se face pieptul adaugandu-se intre tipm sarea, piperul, cimbrul,tarhonul,busuiocul si usturoiul.Cand s-a facut pieptul de pui puneti gogosarii si sosul de ardei iute sau dulce -dupa preferinta.
Cand sunt gata spaghetele le scurgeti de apa si le puneti intr-o farfurie de preferat mai adanca si puneti pieptul de pui cu gogosarii si sosul peste ele.
Pofta Buna!!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise