Spaghete cu scoici

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 borcanel de vongole (scoici cu cochilia alba)
  • 4 catei usturoi
  • ulei de masline, sare, piper, patrunjel
  • 300 g spaghete
  • parmezan ras

Mod de preparare

Intr-o tigaie de teflon se caleste usturoiul tocat marunt cu ulei de masline, se adauga scoicile impreuna cu apa din conserva, sare, piper si patrunjel tocat.

Intr-o oala mare se fierbe apa, se adauga spaghetele in evantai, se imping in apa sa fie acoperite in intregime, iar cand sunt fierte \"al dente\" se scurg si se pun in tigaie, amestecandu-le bine cu scoicile.

Se servesc imediat cu parmezan ras.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise