Spaghete cu smantana si oregano

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -300 gr.de spaghete
  • -100 gr. de beicon
  • -1 galbenus de ou
  • -1 pahar de smantana
  • -1 pahar de lapte
  • -1/2 lingura de ulei
  • -sare,piper,oregano si foi de dafin

Mod de preparare

Se fierb spaghetele timp de 8 minute in multa apa cu sare,ulei si foile de dafin.Cand s-a fiert,se scurge si se racoresc sub jetul de apa rece apoi se rezerva.

Aparte se prajeste beiconul taiat marunt,se adauga smantana,laptele lasand sa fiarba pana ce se ingroasa sosul.

Se adauga pasta in sos,se pune sare,piper se se mai lasa putin sa fiarba.

La sfarsit,cand smantana s-a ingrosat,se da oala de pe foc,si se adauga galbenusul si oregano.

Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise