Spaghete cu ton preparate le cald

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - o conserva de ton (preferabil in apa)
  • - spaghete (eu fierb cam doua maini de spaghete)
  • - 2 linguri bulion
  • - cascaval sau parmezan ras, in functie de preferinte
  • - putina zeama de lamaie (dupa gust)

Mod de preparare

Intr-o tigaie se caleste tonul (scurs de apa sau ulei) cu bulionul, apoi se adauga putina zeama de lamaie. Spaghetele se fierb. In compozitia cu ton sarea se adauga dupa gust (daca folosesc parmezan, eu nu mai adaug sare). Dupa ce s-au fiert spaghetele se scurg. Atentie !! nu se mai clatesc cu apa rece. Tonul se pune intr-un castron, apoi se pune cantitatea dorita de spaghete calde. Peste ele se pune cascaval sau parmezan ras.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise