Spaghette rustice

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 2 portii:
  • 150 de gr bacon sau kaiser,150 gr sunca de praga,1 ceapa mica,2 catei de usuturoi,1 cutie de rosii decojite,1 punga spaghetti,busuioc,smantana dulce,parmezan,sare,piper

Mod de preparare

Se taie cubulete baconul si sunca si pe pun la prajit intr-o tigaie cu ulei de masline.Se scot afara si in acelasi ulei se pune la prajit ceapa taiata marunt,cei 2 catei de usturoi intregi.Dupa ce ceapa s-a rumenit se pune baconul si sunca si rosiile taiate cubulete mici,si se lasa la fiert 10 min,dupa care se adauga sare,piper si busuioc.Intre timp intr-o cratica se pun la fiert pastele si se scurg.Se amesteca sosul cu spaghettele,se adauga smantana si parmezan deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise