Spaghette rustice

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 2 portii:
  • 150 de gr bacon sau kaiser,150 gr sunca de praga,1 ceapa mica,2 catei de usuturoi,1 cutie de rosii decojite,1 punga spaghetti,busuioc,smantana dulce,parmezan,sare,piper

Mod de preparare

Se taie cubulete baconul si sunca si pe pun la prajit intr-o tigaie cu ulei de masline.Se scot afara si in acelasi ulei se pune la prajit ceapa taiata marunt,cei 2 catei de usturoi intregi.Dupa ce ceapa s-a rumenit se pune baconul si sunca si rosiile taiate cubulete mici,si se lasa la fiert 10 min,dupa care se adauga sare,piper si busuioc.Intre timp intr-o cratica se pun la fiert pastele si se scurg.Se amesteca sosul cu spaghettele,se adauga smantana si parmezan deasupra.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise