Spaghette San Severin

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 punga de spaghette
  • 500g carne de vita
  • 500ml bulion
  • 100g branza telemea de oi
  • 1 linguritza mustar clasic
  • sare si cimbru dupa gust
  • 2 frunze de dafin si 2 catei de usturoi

Mod de preparare

Intr-o oala de 6 l se pune apa la fiert cu o lingurita de sare si 1 lingurita de ulei;

Intr-o cratita se pune ulei atat cat sa acopere fundul ei, carnea de vita taiata cubulete se capaceste pana devine alba, se adauga mustarul, sarea si apa cat sa o acopere, se fierbe pana scade apa, operatia se repeta pana cand incepe sa clocteasca apa de spaghette, in acest moment se pun spaghetele la fiert iar peste carne se adauga bulionul si se fierbe la foc mic, inainte de a strecura spaghetele se adauga peste sos cimbrul, usturoiul tocat marunt( nu zdrobit).

Se strecoara spaghetele se aseaza in farfurii se pune deasupra sosul si se rade telemeaua, se consuma fierbinti; pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise