Spaghetti a la Andelu`

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg de carne macinata de vita
  • 1 ardei rosu
  • 3 bucati de usturoi
  • 3 rosii decojite ( se gaseste in magazin la conserva + sos de rosii )
  • 1 ceapa (taiata in tocator f marunt)
  • piper
  • chilly

Mod de preparare

Se pune ulei tigaie , se adauga ceapa si usturoiul si ardeiul rosu taiat marunt , se lase sa se prajeasca un pic , apoi se adauga carnea . Din timp in timp se zdrobeste carnea pana devine gri - maroniu. Apoi se adauga sosul de rosii si se lasa la foc mic 45 de min amestecand din cand in cand si adaugand piper + chilly, apoi se trage la o parte.

Dupa ce s-au fiert spaghetile , intr-o oala se adauga unt si se toarna spaghettile in ea + sosul .

Se serveste cu parmezan si un vin alb de masa.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise