Spaghetti alla carbonara

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g de paste
  • 200g kaiser
  • 1pahar vin alb
  • 200g unt
  • sare,piper,cascaval/parmezan
  • 3 oua

Mod de preparare

Se fierb pastele dupa instructiuniile de pe ambalaj.In acelasi timp se caleste kaizarul in ulei,dupa care se adauga vinul alb,se lasa sa se evapore alcoolul,se adauga sare,piper.Se lasa pe foc inca 5 minute.

Intre timp se bat ouale,se adauga untul,si cascavalul /pamezanul.

Se scurg pastele,se adauga kaizerul,si ouale batute cu untul si cascavalul.Se amesteca totul pe foc pentru citeva minute.

Se servesc calde, si se adauga cascaval / permezan dupa gust.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise