Spaghetti alla carbonara

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g de paste
  • 200g kaiser
  • 1pahar vin alb
  • 200g unt
  • sare,piper,cascaval/parmezan
  • 3 oua

Mod de preparare

Se fierb pastele dupa instructiuniile de pe ambalaj.In acelasi timp se caleste kaizarul in ulei,dupa care se adauga vinul alb,se lasa sa se evapore alcoolul,se adauga sare,piper.Se lasa pe foc inca 5 minute.

Intre timp se bat ouale,se adauga untul,si cascavalul /pamezanul.

Se scurg pastele,se adauga kaizerul,si ouale batute cu untul si cascavalul.Se amesteca totul pe foc pentru citeva minute.

Se servesc calde, si se adauga cascaval / permezan dupa gust.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise