Spaghetti carbonara

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane: spaghetti 500 gr
  • 300 gr kaizer cubulete
  • 2 oua intregi si 1 galbenus
  • 300 gr. parmigiano dat pe razatoarea mica (se poate folosi si brazna telemea de oaie uscata)
  • piper negru dupa gust.

Mod de preparare

In timp ce fierbem pastele \"al dente\",intr-o tigae prajim bine kaizer-ul pana cand devine crocant.

Separat, intr-un bol se bat bine ouale intregi cu galbenusul si adaugam parmigiano, sau barnza, amesecand usor.

Dupa ce pastele sunt fierte, le strecuram bine, le amestecam(fierbinti) cu kaizer-ul prajit(fierbinte)impreuna cu uleiul pe care il lasa si cu amestecul de oua crude cu branza.Se adauga piper negru dupa gust.

Pofta buna.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise