Spaghetti carbonara

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane: spaghetti 500 gr
  • 300 gr kaizer cubulete
  • 2 oua intregi si 1 galbenus
  • 300 gr. parmigiano dat pe razatoarea mica (se poate folosi si brazna telemea de oaie uscata)
  • piper negru dupa gust.

Mod de preparare

In timp ce fierbem pastele \"al dente\",intr-o tigae prajim bine kaizer-ul pana cand devine crocant.

Separat, intr-un bol se bat bine ouale intregi cu galbenusul si adaugam parmigiano, sau barnza, amesecand usor.

Dupa ce pastele sunt fierte, le strecuram bine, le amestecam(fierbinti) cu kaizer-ul prajit(fierbinte)impreuna cu uleiul pe care il lasa si cu amestecul de oua crude cu branza.Se adauga piper negru dupa gust.

Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise