Spaghetti cu capere si ansoa

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 g spaghetti,
  • 2 linguri capere,
  • 50 g unt,
  • 150 g parmezan,
  • 15-20 masline verzi,
  • 4-5 ansoa,
  • 4-5 rosii,
  • 4-5 catei usturoi,
  • sare, piper, ulei masline, maghiran, patrunjel,

Mod de preparare

Spaghetele se pun la fiert in apa cu sare, respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj. Usturoiul se marnteste si caleste usor in ulei. Se scoate si se adauga in uleiul ramas, rosiile decojite si taiate marunt. Caperele, maslinele fara samburi, ansoa se calesc separat, 5 minute in unt. se amesteca cele 2 preparate, se adauga parmezanul ras si se toarna peste spaghetele scurse. Se servesc imediat cu patrunjel tocat pe deasupra.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise