Spaghetti cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute

Ingrediente

  • 500g spaghete (sau taitei lati)
  • 100g unt (margarina)
  • 200g parmezan ras
  • 300g ciuperci (din cutie)

Mod de preparare

Spaghetele se prepara in mod obisnuit.

Dupa ce s-au scurs, se pun la foc mic si se adauga untul. Dupa topire se adauga parmezanul ras si ciupercile taiate. Se amesteca tot timpul.

Mincarea este gata dupa citeva minute de la adaugarea ciupercilor. Se serveste calda.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise