Spaghetti cu sos de smantana si ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 500 g spaghetti;
  • - 500 g ciuperci;
  • - 500 g smantana;
  • - 100 ml ulei de masline;
  • - 100 ml apa;
  • - 1 capatana usturoi;
  • - sare, piper alb.

Mod de preparare

- Se fierb spaghettele conform instructiunilor de pe pachet;

- separat se face sosul din 100 ml ulei de masline in care se calesc ciupercile si peste care se adauga 100 ml apa;

- se adauga usturoiul maruntit si se mai lasa sa fiarba 5 min;

- se ia de pe foc si se incorporeaza smantana amestecand continuu;

- se servesc ca garnitura la friptura.

Nota:

- se serveste cu friptura de vita la cuptor, cu carne fiarta de vita sau pentru cei ce nu au timp cu pui la rotisor din Selgros sau Carrefour.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise