Spaghetti cu sos de smantana si ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 500 g spaghetti;
  • - 500 g ciuperci;
  • - 500 g smantana;
  • - 100 ml ulei de masline;
  • - 100 ml apa;
  • - 1 capatana usturoi;
  • - sare, piper alb.

Mod de preparare

- Se fierb spaghettele conform instructiunilor de pe pachet;

- separat se face sosul din 100 ml ulei de masline in care se calesc ciupercile si peste care se adauga 100 ml apa;

- se adauga usturoiul maruntit si se mai lasa sa fiarba 5 min;

- se ia de pe foc si se incorporeaza smantana amestecand continuu;

- se servesc ca garnitura la friptura.

Nota:

- se serveste cu friptura de vita la cuptor, cu carne fiarta de vita sau pentru cei ce nu au timp cu pui la rotisor din Selgros sau Carrefour.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise