Spaghetti cu usturoi si smantana

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 g spaghetti,
  • 150 ml smantana,
  • frunze busuioc,
  • 50 g unt,
  • sare, piper, ulei masline, patrunjel.

Mod de preparare

Spaghettele se pun la fiert in apa cu sare, respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj. Usturoiul se piseaza si se amesteca cu untul si busuiocul tocat marunt, sare, piper. Spaghetele se scurg, se adauga imediat smantana si amestecul de mai sus si se servesc foarte fierbinti.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise