Spaghettii al'olio

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g de spaghete
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 ardei iute
  • 150 ml ulei de masline
  • patrunjel
  • sare si piper.

Mod de preparare

Spaghetele se fierb al dente in apa in care s-a pus sare si putin ulei de masline.Intr-o tigaie mare se incinge bine uleiul si se prajeste usturoiul taiat in bucati medi pana cand acesta devine auriu,se adauga sare,piper si ardeiul iute taiat rondele subtiri.Spaghetele fierte al dente se scot se scurg de apa si se adauda in tigare.Acesta va ramane fa foc mic 3-5 min pana cand o parte din ului v-a intra in spaghete.Se servesc calde cu patrujel.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise