Spaghettii al'olio

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g de spaghete
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 ardei iute
  • 150 ml ulei de masline
  • patrunjel
  • sare si piper.

Mod de preparare

Spaghetele se fierb al dente in apa in care s-a pus sare si putin ulei de masline.Intr-o tigaie mare se incinge bine uleiul si se prajeste usturoiul taiat in bucati medi pana cand acesta devine auriu,se adauga sare,piper si ardeiul iute taiat rondele subtiri.Spaghetele fierte al dente se scot se scurg de apa si se adauda in tigare.Acesta va ramane fa foc mic 3-5 min pana cand o parte din ului v-a intra in spaghete.Se servesc calde cu patrujel.Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise