Spanac cu cascaval la cuptor

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5oo g spanac congelat
  • 200 g cascaval
  • 3 oua
  • 2 linguri faina
  • 70 g unt
  • 1 cana lapte
  • 1 rosie
  • 6-7 catei usturoi
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Punem intr-o cratita bucati de unt, usturoi presat si spanacul decongelat.

Sotam cateva minute.

Radem cascavalul pe razatoarea cu gauri mari si adaugam 1/2 din cantitate in spanac, luand cratita de pe foc.

Adaugam apoi pe rand faina, condimentele si laptele, amestecam pina se omogenizeaza.

Intr-un vas yenna uns cu putin unt adaugam spanacul si presaram deasupra cascavalul ramas.

Adaugam rondelele de rosie , deasupra si patrunjel verde.

Batem bine ouale si le rasturnam peste spanac.

In cuptorul dinainte incalzit, asezam vasul yanna si -l lasam pina se rumeneste spanacul deasupra, cam 30-35 de minute, la temperatura de 200 de grade.Daca va place sa fie oul mai tare, mai lasati inca 5 minute in cuptor.

La servire presaram patrunjel verde deasupra portiei.

Pofta buna !

PS. asa dupa cum ti-am promis Medi , am facut spanacul tau gratinat cu mici modifcari.Multumesc mult pentru idee...a fost minunat !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise