Spuma de capsuni

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 g capsuni
  • 175 g zahar
  • 4 albusuri de ou

Mod de preparare

Curatam coditele capsunilor, ii spalam si ii scurgem de apa.

Punem capsuni intr-un castron si ii zdrobim cu o furculita.

Mixam albusurile de ou pana obtinem o bezea tare si consistenta, daca intoarcem castronul spuna nu are voie sa curga.

Cand albusurile sunt mixate bine adaugam zaharul lingura cu lingura, continuam sa mixam.

Reducem viteza de mixare la minim si adaugam lingura cu lingura capsunele zdrobite.

Mixam pana ce am incorporat bine fructele dupa care introducem castronul cu spuma in frigider.

Consumam dupa cateva ore.

Decoram cu fructe proaspete.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise