Spuma de capsuni

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 g capsuni
  • 175 g zahar
  • 4 albusuri de ou

Mod de preparare

Curatam coditele capsunilor, ii spalam si ii scurgem de apa.

Punem capsuni intr-un castron si ii zdrobim cu o furculita.

Mixam albusurile de ou pana obtinem o bezea tare si consistenta, daca intoarcem castronul spuna nu are voie sa curga.

Cand albusurile sunt mixate bine adaugam zaharul lingura cu lingura, continuam sa mixam.

Reducem viteza de mixare la minim si adaugam lingura cu lingura capsunele zdrobite.

Mixam pana ce am incorporat bine fructele dupa care introducem castronul cu spuma in frigider.

Consumam dupa cateva ore.

Decoram cu fructe proaspete.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise