Se incalzeste cuptorul la 190°C. Într-o cratita
mare, se incinge uleiul la foc potrivit. Se pune
usturoiul si se caleste 10 secunde. Se adauga
ciupercile si se calesc, amestecând des, 3 minute
sau pâna sunt fragede. Se adauga varza, si se mai
calesc, amestecând, 5 minute.
Într-un castronel, se toarna laptele, sarea si
ardelul Cayenne in faina si se amesteca pâna se
uniformizeaza
Amestecul de lapte se toarna peste varza; se
fierbe, amestecând des, 3-5 minute sau pâna când
sosul se Îngroasa putin si este ca o crema. Se
adauga porumbul. Se la de pe foc si se pune brânza
SI se amesteca pâna când se topeste.
Se aranjeaza 5 jumatati de tortil/a pe fundul unuI
vas transparent de copt cu diametrul de 23 cm.
Deasupra se pune jumatate din amestecul cu varza,
apoi restul de tortillas si restul de amestec cu varza.
Se coace 25 de minute sau pâna face basicute , se lasa la racit , dupa care se toarna sosul Knorr Grecesc.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise