Sufleu de paste

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400gr paste
  • 3 oua
  • 250 ml smantana de gatit
  • 50 ml lapte
  • 150 gr casacaval Gouda
  • busuioc si oregano uscat
  • 1 conserva de rosii cubulete (400gr)
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert in apa cu sare, se scurg si se tin la cald.Intre timp se pune conserva de rosii intr-un castron si se condimenteaza cu sare, piper, oregano si busuioc. Se rade cascavalul; se bat ouale cu un praf de sare,se adauga smantana si laptele si se omogenizeaza bine. Se unge cu unt un vas termorezistent. Se pune pe fundul tavii un strat de cubulete de rosii, apoi se pun jumatate din paste. Se toarna deasupra pastelor jumatate din amestecul de lapte, oua si smantana. Se pun si restul de paste, rosiile ramase si se toarna amestecul de lactate. Se presara cascaval Gouda ras si se baga la cuptor pt. aprox. 40min.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise