Sufleu de paste

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O ceapa mare
  • un ardei rosu si unul verde
  • o lingura ulei
  • 500 g carne tocata
  • 70 g pasta de rosii
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 200 g cascaval
  • 300 ml smantana
  • 9 foi lasagna.

Mod de preparare

Ceapa se curata si se taie inele subtiri, ardeii se taie fasii. Se pun la calit in uleiul cald. Se adauga carnea apoi pasta de rosii, sare, piper si boia. Cascavalul se da pe razatoare. Foile de lasagna se oparesc 3-5 min. Apoi se scurg. Intr-o forma de sufleu se pun 4 linguri de smantana apoi foi de lasagna si carne tocata. Se repeta operatia. Peste ultimele foi de lasagna se presara cascavalul ras si se toarna smantana ramasa. Se pune la cuptor 50 min.

Se serveste calda.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise