supa crema cu sfecla rosie

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 sfecla rosie
  • 2 cartofi
  • 1-2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1/2 ardei
  • 1/2 telina
  • sare
  • marar
  • orez

Mod de preparare

Se taie legumele si se pun la fiert in 3 l apa si sare. Dupa ce au fiert se dau prin blender. Separat se fierbe orezul. Dupa ce legumene au fost mixate se mai adauga apa daca supa este prea groasa, se pune orezul si se da un clocot. Se taie mararul si se presara pe deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise