Supa crema de ciuperci

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1/2 telina
  • 1pastarnac
  • 200ml smantana
  • 50ml ulei
  • 1cartof
  • 1ceasca cu lapte
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ceapa si radacinoasele curatate, spalate, taiate cuburi, le calim in ulei cateva minute, dupa ce s-au aurit, adaugam 1cana cu apa iar cand incepe sa fiarba punem ciupercile curatate si taiate; lasam sa fiarba 30de minute, strecuram, pasam totul cu blenderul vertical, amestecam smantana cu lapte, rasturnam peste piureul de ciuperci, apoi subtiem cu supa dupa gust; condimentam tot dupa gust si servim cu crutoane.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise