Supa crema de dovleac

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2felii de bostan
  • 4mere ionatane
  • 1ceapa
  • 4catei de usturoi
  • 1cm radacina de ghimbir
  • 1cutie lapte de cocos
  • 1lingura pudra sau pasta de curry
  • sare

Mod de preparare

Feliile de bostan se pun in tava si se lasa la cuptor 30min;intr-un vas se pun la fiert merele curatate de coaja si seminte,ceapa,usturoi,ghimbirul curatat;dupa ce au fiert,se strecoara fara sa se arunce apa,se pun in robot impreuna cu bostanul curatat de coaja si se paseaza totul foarte fin;piureul obtinut,se amesteca cu pasta de curry,laptele de cocos,supa de la fiert,se condimenteaza,se mai lasa 1-2clocote pe foc apoi se serveste cu crutoane

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise