Supa crema de legume cu crutoane

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 buc Ardei Gras
  • 2 buc Cartof
  • 2 buc Ceapa
  • 1 buc Conopida
  • 2 buc Dovlecel
  • 4 buc Morcov
  • 30 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor
  • 4 buc Paine
  • 1 legaturi Patrunjel
  • 2 lingura Ulei

Mod de preparare

Legumele se spala, se curata si se pun toate la fiert. Cand sunt fierte se trec prin blender, se adauga doua linguri Maggi Secretul Gustului Intensavor, se picura putin ulei, se adauga apa si se pune din nou la fiert. Feliile de paine (4 buc) se taie bucatele mici se pun in cuptor, nu inainte de a le stropi cu un pic de unt. Se serveste fierbinte cu patrunjel tocat fin si cu crutoane. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise