Supa crema de legume cu ghimbir

Supa crema de legume cu ghimbir

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri ghimbir proaspat ras
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 dovlecel
  • 2 rosii
  • 1 telina mica
  • 1cartof
  • 50g unt
  • 1 cutie lapte de cocos
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 1 ardei gras rosu
  • sare

Mod de preparare

Toate legumele curatate,spalate,taiate,se pun la fiert impreuna cu ghimbirul ras, in apa cu putina sare;dupa ce au fiert foarte bine, se strecoara fara sa se arunce apa, se paseaza cu blenderul, piureul rezultat se amesteca cu untul moale, laptele de cocos, apoi se subtiaza cu apa de la fiert pana la consistenta dorita.

Se condimenteaza se orneaza deasupra cu nucsoara si se serveste cu crutoane.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise