Supa crema de legume cu ghimbir

Supa crema de legume cu ghimbir

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri ghimbir proaspat ras
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 dovlecel
  • 2 rosii
  • 1 telina mica
  • 1cartof
  • 50g unt
  • 1 cutie lapte de cocos
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 1 ardei gras rosu
  • sare

Mod de preparare

Toate legumele curatate,spalate,taiate,se pun la fiert impreuna cu ghimbirul ras, in apa cu putina sare;dupa ce au fiert foarte bine, se strecoara fara sa se arunce apa, se paseaza cu blenderul, piureul rezultat se amesteca cu untul moale, laptele de cocos, apoi se subtiaza cu apa de la fiert pana la consistenta dorita.

Se condimenteaza se orneaza deasupra cu nucsoara si se serveste cu crutoane.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise