Supa crema de sfecla rosie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1sfecla rosie
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1/4 telina
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • coaja si zeama (optional) de la 1lamaie
  • 1cana cu smantana
  • crutoane

Mod de preparare

Toate legumele curatate, spalate, taiate cuburi, le punem la fiert in 2 litri de apa. Dupa ce au fiert, adaugam uleiul, sare, piper iar dupa cateva clocote dam vasul deoparte, strecuram legumele fara sa aruncam supa, pasam cu blenderul vertical, subtiem dupa gust cu apa de la fiert, adaugam smantana, coaja si zeama de lamaie, condimentam dupa gust si servim cu crutoane.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise