Supa crema de smantana cu crutoane si porumb prajit

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr smantana grasa
  • 1 buc tub de branza topita (cu arome sau fara)
  • 3-4 catei de usturoi
  • 5-6 felii de paine
  • porumb prait (din comert)
  • vegeta

Mod de preparare

Intr-un vas se pune la fiert un litru de apa. Cand da in clocot, se pune smantana si branza topita si se amesteca cu un tel pana se dizolva. Se pune usturoiul pisat si se condimenteaza cu vegeta dupa gust.

Feliile de paine se taie cubulete si se pun la prajit intr-o tigaie cu putin ulei. Se scot si se condimenteaza si acestea cu putina vegeta (eu am folosit un amestec pentru salate).

Supa se serveste cu crutoanele de paine si cu porumb prajit, sau doar cu crutoanele. Pofta mare!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise