Supa de bere cu brinza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri ceapa ,tocata fin
  • 1 lingurita unt
  • 2 cesti radacina de telina fiarta si pasata
  • 1 lingura radacina de patrunjel fiarta si pasata
  • 1 ceasca bere
  • 1 ceasca lapte
  • citeva cuburi de brinza topita
  • 1 lingurita sos Worcestershir
  • 1/4 lingurita boia de ardei
  • sare,piper

Mod de preparare

Ceapa se soteaza in unt;se adauga restul de ingrediente in afara de brinza si se fierbe Se da focul mai mic,se adauga brinza . Se amesteca pina ce brinza se topeste Se serveste cu cubulete de piine prajita Se poate adauga putin morcov ras si broccoly taiat fin

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise