Supa de branzeturi cu verdeata facuta cu Multicooker Philips

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 g branza topita
  • 100 g cascaval
  • 200 ml smantana
  • 1 ceapa rosie
  • 50 g unt
  • 1 lingura faina
  • 2-3 l supa d carne
  • ceapa verde
  • patrunjel verde
  • 1/2 ardei gras rosu
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Curatam si tocam marunt ceapa rosie si cepele verzi.

Ardeiul gras il taiem cubulete.

In vasul aparatului punem la topit untul cu 1 lingura ulei de masline, apasam START si selectam programul FRY pentru 6 minute.

Adaugam ceapa si ardeiul si le sotam putin.Adaugam faina, amestecam si adaugam repede o cana de supa.Adaugam branza topita si amestecam pina aceasta se topeste.

Programam aparatul pe BOIL pentru 30 de minute , adaugam toata supa si apasam butonul START dupa ce am inchis capacul.

Intre timp pregatim crutoanele,prajind painea si radem cascavalul.

Cand supa este fiarta, scoatem aparatul din priza, si adaugam smantana si patrunjelul verde tocat.

Servim supa cu crutoane si cascaval ras deasupra, alaturi de un ardei iute.

Pofta mare sa aveti !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise