Supa de ceapa cu cartofi

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 cepe medii-mari
  • 4-5 cartofi ( 1 kg )
  • 2 cuburi knorr de vita
  • 1.5 l apa
  • unt pentru prajit
  • un varf de lingurita condimente pentru pui
  • sare si piper
  • branza rasa ( emmental, gruyere, parmezan ce doriti )
  • 2 catei de usturoi ( optional )
  • cimbru ( optional )
  • 1 strop de vin ( optional ) - in reteta olandeza se foloseste insa eu nu am folosit

Mod de preparare

Incingeti untul si caliti ceapa taiata solzisori timp de 15 de minute la foc mic amestecand din cand in cand.

Adaugati apa, cimbrul si usturoiul, condimentele pentru pui, piper si cuburile de vita si aduceti la fierbere.

Reduceti focul si lasati sa fiarba acoperit cu un capac 15 minute.

Adaugati cartofii si lasati sa fiarba in continuare pana cand acestia sunt gata.

Daca este nevoie mai adaugati putina apa cat sa-i acopere

Mixati supa cu un mixer vertical cateva minute pana devine fina.

Potriviti de sare si piper

Serviti cu branza rasa deasupra si amestecati inainte ca aceasta sa se topeasca. Altfel veti avea o biluta de branza

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise