supa de ceapa si crutoane

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 3-4 cepe;
  • - 100 gr branza rasa;
  • - 50 gr unt;
  • - 1 lingura faina;
  • - 1 si 1/2 l apa;
  • - crutoane;
  • - sare, piper dupa gust.

Mod de preparare

Ceapa se toaca marunt si se pune cu un intr-o oala acoperita cu capac, se caleste pe foc mic, pana se inmoaie bine, apoi se adauga o lingura de faina si se amesteca pana se ingalbeneste putin, se toarna apa, se adauga sare si piper si se lasa sa fiarba cam un sfert de ora. Se ia supa de pe foc, se adauga branza rasa si se serveste cu crutoane de paine prajita. Cine doreste poate pune in supa si putin lapte.

POFTA BUNA!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise