Supa de ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 450 de grame de ciuperci proaspete, taiate felii
  • 1 ceapa medie, tocata
  • ¼ ceasca de unt sau margarina
  • ¼ ceasca de faina
  • ½ lingurita de sare
  • 1/8 lingurita de piper
  • 1 ½ ceasca de lapte
  • 450 ml de supa de gaina
  • 1-2 cuburi Knorr Legume - se folosesc la inceputul prepararii, ca baza pentru mancare
  • 1 ceasca de smantana
  • patrunjel tocat

Mod de preparare

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr. Presarati faina, sarea si piperul, amestecati bine. Gradual adaugati laptele si supa de pui, apoi dati in fiert. Lasati sa fiarba si mai amestecati din cand in cand pentru inca 2 minute. Dati focul mai incet apoi adaugati smantana si lasati sa se incalzeasca, fara sa ajunga la punctul de fierbere. Daca doriti, adaugati patrunjel.
Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise