Supa de ciuperci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru 10 portii: 500 g ciuperci proaspete sau conservate
  • 50 g ceapa
  • 2
  • 5 I apa
  • 150 g pătrunjel-păstârnac
  • 150 g morcovi
  • 50 g unt
  • 1 I lapte
  • 50 g faina
  • 20 g sare
  • 1 legatura verdeata.

Mod de preparare

Ciupercile se taie lamele, ceapa, morcovul si patrunjelul se curata, se spala, se taie in sferturi sau se dau pe razatoare si se pun la fiert in apa pina se inmoaie. Se strecoara si in supa rezultata se pun ciupercile care au fost in prealabil inabusite in unt. Se lasa la fiert cca. 30 minute, apoi se adauga faina care a fost dizolvata si amestecata cu laptele, se continua fierberea citeva clocote, se potriveste gustul cu sare si se adauga verdeata taiata marunt.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise