Supa de morcov

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa mare tocata marunt se topeste in ulei cu sare si piper
  • 1 litru de apa
  • 200 gr morcovi
  • 1/2 ardei gras rosu
  • frunze de patrunjel verde proaspat
  • 1 ou intreg
  • 100 gr de smantana dulce/normala
  • sare si pier dupa gust
  • 1 lingurita de amidon

Mod de preparare

Se pregateste ceapa in ulei si se condimenteaza; adaugam apa, morcovii tocati si ardeiul taiat cubulete micute;

se fierbe totul si la sfarsit adaugam oul batut cu smantana si 1 lingurita de amidon

inchidem focul si punem patrujelultocat si frecat cu putina sare grunjoasa

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise