Supa de morcov

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa mare tocata marunt se topeste in ulei cu sare si piper
  • 1 litru de apa
  • 200 gr morcovi
  • 1/2 ardei gras rosu
  • frunze de patrunjel verde proaspat
  • 1 ou intreg
  • 100 gr de smantana dulce/normala
  • sare si pier dupa gust
  • 1 lingurita de amidon

Mod de preparare

Se pregateste ceapa in ulei si se condimenteaza; adaugam apa, morcovii tocati si ardeiul taiat cubulete micute;

se fierbe totul si la sfarsit adaugam oul batut cu smantana si 1 lingurita de amidon

inchidem focul si punem patrujelultocat si frecat cu putina sare grunjoasa

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise