Supa de morcovi parfumata cu portocale si ghimbir

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O supa de morcovi combinata cu vitalitatea sucului de portocale, tonica si delicioasa, parfumata cu ghimbir
  • Pentru 6 persoane:
  • Ingrediente :
  • 1 kg morcovi, 3 portocale, 2 cartofi, ½ radacina de ghimbir, 2 tablete de concentrat pui, 15 cl de frisca lichida sau smântână lichida, turmeric, sare, piper, patrunjel verde, 2-3 l apa.

Mod de preparare

Într-o cratiţă se amesteca morcovii spălati şi tăiati cu coaja unei portocale bine spalate sub jet de apa, o portocala fara coaja, cartofii curatati de coaja si taiati cubulete, radacina de ghimbir tocata marunt, concentratul de pui, apa. Fierbeti 30 de minute sau 10 minute dacă folosiţi oala sub presiune. Se mixeaza supa. La sfarsit se adauga sare, piper, tumernic, toate dupa preferinta. Se serveste fierbinte, fie simpla, fie cu frisca lichida sau smanatana si patrunjel verde tocat marunt.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise