Supa de mustar

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g mustar
  • 1-2 linguri faina
  • 1 morcov
  • 40 g unt
  • 1 cana lapte
  • 1 l supa carne
  • 200 ml smantana de gatit
  • 2 galbenusuri
  • patrunjel verde tocat
  • crutoane( perle din paine)
  • sare
  • piper
  • 1 ardei iute pentru servit

Mod de preparare

In oala in care vrem sa facem supa, punem la topit untul, adaugam morcovul razuit pe razatoarea mica si amestecam pina morcovul lasa culoare.Punem apoi faina si mustarul, amestecam sa se omogenizeze si adaugam treptat laptele, amestecand repede sa nu se faca cocoloase.

Punem si supa incalzita in oala si potrivim gustul cu sare si piper.

Lasam sa fiarba cam 10 minute, pina cand este fiert morcovul si mai amestecam in supa din cand in cand.Daca este cazul , mai adaugam apa fierbinte in supa.

Galbenusurile le amestecam cu smantana sa se faca o pasta, apoi adaugam 1-2 polonice de supa fierbinte , omogenizam si turnam compozitia peste supa.

Stingem focul si nu mai lasam sa dea in clocot( s-ar putea sa se "taie" supa).

Servim supa cu crutoane( perle) si ardei iute linga si deasupra presaram patrunjel verde tocat.

Pofta mare sa aveti !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise