Supa de pepene cu jambon crud

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pepeni galbeni,
  • 50ml. apa ,
  • 4 felii de jambon,
  • sare,
  • piper;

Mod de preparare

1.Se taie pepenii in doua, se scot semintele si se taie pulpa in cubulete.Se pune la frigider pentru 2 ore.

1. Se pune pulpa de pepene in blender cu apa , sare si piper si se mixeaza.

3.Se repartizeaza in 4 boluri si se serveste cu felii de jambon sau cu felii de friptura de rata.

Nota:Supa se serveste rece si este extraordinara pe perioada de canicula.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise