Supa de pepene cu jambon crud

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pepeni galbeni,
  • 50ml. apa ,
  • 4 felii de jambon,
  • sare,
  • piper;

Mod de preparare

1.Se taie pepenii in doua, se scot semintele si se taie pulpa in cubulete.Se pune la frigider pentru 2 ore.

1. Se pune pulpa de pepene in blender cu apa , sare si piper si se mixeaza.

3.Se repartizeaza in 4 boluri si se serveste cu felii de jambon sau cu felii de friptura de rata.

Nota:Supa se serveste rece si este extraordinara pe perioada de canicula.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise