Supa de peste

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250 gr peste file,
  • - 3 linguri de ulei de masline,
  • - 3 catei de usturoi tocat,
  • - o ceapa medie taiata cubulete foarte mici,
  • - o crenga de telina (crafs) taiata foarte marunt,
  • - 2 morcovi taiati cubulete mici,
  • - un ardei verde taiat cubulete mici,
  • - un ardei rosu taiat cubulete mici,
  • - 1 cana sos de bechamel gata pregatit,
  • - 1/2 cana de smantana
  • - sare si piper negru dupa gust.

Mod de preparare

- Pestele se poate pune o bucata mare intrega, deoare ce in timpul cind firbe se poate farimita cu ajutorul lingurii.

- Se iau pestele, ceapa, usturoiul, telina(crafs), morcovul si se pun intr-o cratita cu uleiul de masline, se acopera si se lasa sa se prajeasca, inabusesca timp de 10 minute, se amesteca din cand in cand si se farima pestele cu lingura.

- Dupa 10- 15min se adauga sosul de bechamel si smantana, se amesteca foarte bine pentru a nu se forma boturi. Se lasa sa fiarba la foc mic timp de 5min. Se sareza si pipereaza dupa gust. Dupa ce se stinge focul se adauga ardeiul verde si rosu si se lasa inca 5 min.

Se serveste cu tost italian.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise