Supa de peste si legume

Timp pregatire
60 minute

Ingrediente

  • 350 gr peste fara oase (eu am folosit cod si somon)
  • 2 fire telina apio
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2 cartofi mari
  • 1 cutie rosii maruntite (400 gr)
  • 2 dovlecei mici cam de 10 cm lungine
  • cimbru
  • foaie de dafin
  • 1 catel usturoi
  • sare
  • piper
  • cateva seminte fenicul
  • ulei de masline
  • 1 l apa

Mod de preparare

Ceapa o taiem cubulete, telina la fel si le punem la calit in 3 linguri ulei de masline. Le lasam la foc mediu cam 7-8 minute, apoi adaugam morcovii rondele si cimbrul impreuna cu frunza de dafin si feniculul, mai lasam 5 minute, usturoiul pisat il punem cu 1 minut inainte de a lua tigaia de pe foc.

Rasturnam continutul tigaii in vasul de la Multicooker, adaugam rosiile, 1 l apa, cartofii curatati si taiati cuburi, asezonam cu sare si piper si setam functia Boil pentru 20 minute.

Dupa 20 minute adaugam dovleceii taiati felii si mai fierbem 5 minute. Pestele il taiem in patrate de 2 cm si le punem in supa, mai lasam la fiert 5 minute. Supa este gata, aparatul cand se opreste pastreaza supa calda pentru servire :).

Gustam si daca e nevoie mai asezonam cu sare si piper. Servim cu patrunjel proaspat, pofta buna!

Reteta pregatita de Alina, @luckycake.ro cu aparatul Philips Multicooker.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise